Praktijk De Tuinkamer
Zicht op leven


Over mij


Ik ben Anne Marie Westerduin. Ik woon in het mooie Nunspeet, samen met mijn man, onze drie kinderen en onze Beagle Laika. Ik heb plezier in tuinieren, houd van lezen, hardlopen en creatief bezig zijn. Je kunt mij wekelijks vinden op de kunstacademie waar ik geniet van tekenen en schilderen met olieverf.

Mijn werkzame leven startte ik als verpleegkundige, gevolgd door een tijd van fulltime moeder zijn. Heel wat jaren ben ik betrokken geweest bij tienerwerk en pastoraat. In het contact met mensen werd ik geraakt door mooie verhalen, vragen, maar ook door de moeiten van het leven. Daar wilde ik meer mee. Zo kwam ik terecht bij De Roos Opleidingen, waar ik ben opgeleid tot professioneel hulpverlener: ik werd psychosociaal therapeut.In mijn werken komt veel van mijn leven, mijn ervaringen en wie ik ben samen.

Zelf heb ik ervaren dat God de bron van mijn leven is. Ik geloof in Hem als Schepper en Heelmaker. Hij is geen God op afstand, maar Een Die weet wat lijden is. Hij kent mij, ziet mij en weet wat ik nodig heb. Hij is erbij. Dat geeft mij het vertrouwen dat er hoop is, in elke situatie.